Načini plaćanja

Odnosi se na kupovine putem sajta

 

Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na više načina:

  • plaćanje pouzećem- gotovinski u trenutku isporuke
  • plaćanje na račun- uplatom na račun u pošti ili banci

Cene na sajtu

Istaknute cene na proizvodima su maloprodajne cene i u istaknute cene nisu uključeni troškovi dostave, ostali manipulativni troškovi i drugi troškovi koji utiču na cenu proizvoda. Besplatna dostava je za sve porudžbine veće od 3000 dinara. Ukoliko je zbir stavki porudžbina manji od 3000 dinara, dostava se naplaćuje u iznosu od 270 dinara.
Maloprodajne cene proizvoda važe u skladu sa politikom kompanije.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste poručili putem našeg sajta piccolomondo.valjevo@gmail.com plaćanje porudžbine se vrši u gotovom novcu u dinarskoj valuti.

Plaćanje na račun

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom na račun, rok za uplatu je 3 radna dana od slanja potvrde porudžbine na e-mejl adresu navedenu u porudžbini. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. Ukoliko u roku od 3 dana uplata ne bude izvršena, porudžbinu ćemo stornirati.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom inače plaćate svoje račune, pošti, banci i sl. Uplatnicu popunjavate na osnovu podataka koje ste dobili u potvrdi porudžbine. Proizvodi će biti rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate nakon tog roka po osnovu istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala, i ako trenutno nemamo na raspolaganju poručeni artikal, o tome obaveštavamo potrošača putem e-mejla navedenog u porudžbini. Nakon prijema našeg obaveštenja potrošač je u obavezi da na e-mejl adresu piccolomondo.valjevo@gmail.com pošalje obaveštenje o odustanku od poruždbine i broj računa za vraćanje uplate, čiji je vlasnik lice čiji su podaci navedeni u porudžbini. Na dostavljeni broj računa se vrši vraćanje uplate u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustanku potrošača. Ako su dostavljeni pogrešni podaci o broju računa i vlasniku, o tome ćemo obavestiti potrošača, a vraćanje uplate će biti izvršeno nakon dostavljanja tačnih traženih podataka. Uplaćena sredstva se vraćaju u roku od 3 radna dana od dostavljanja podataka o broju računa.