Uputstvo za kupovinu

Online kupovina

Sve proizvode koji se nalaze u online prodavnici www.piccolomondo.rs možete poručiti telefonom ili putem sistema za online prodaju.

Željeni artikal možete dodati u vašu listu želja ili direktno u korpu. Na stranici “korpa” možete pregledati vašu porudžbinu, upotrebiti kupon ukoliko ga imate, zatim korpu možete ažurirati i nastaviti sa plaćanjem.

Na stranici “naplata” ukoliko do sada niste registrovani potrebno je da unesete vaše podatke i da izaberete način plaćanja i adresu isporuke. Ukoliko ste registrovani korisnik potrebno je samo da se prijavite sa vašom e-mail adresom i lozinkom. Kada unesete potrebne podatke  potrebno je još samo da kliknete “NARUČI”. Sledeća stranica vam potvrđuje da ste naručivanje uspešno izvršili, kao i automatska e-mail potvrda porudžbine.

Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac će izvršiti telefonsku potvrdu vaše porudžbine. U slučaju da ne budemo u mogućnosti da Vam željeni artikal isporučimo, obavestićemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Svakodnevno se trudimo da redovno ažuriramo bazu proizvoda, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će Vas o tome odmah obavestiti i ponuditi vam alternativu.