Uslovi korišćenja i prodaje

Online kupovina

Sve proizvode koji se nalaze u online prodavnici www.piccolomondo.rs možete poručiti telefonom ili putem sistema za online prodaju.

Željeni artikal možete dodati u vašu listu želja ili direktno u korpu. Na stranici “korpa” možete pregledati vašu porudžbinu, upotrebiti kupon ukoliko ga imate, zatim korpu možete ažurirati i nastaviti sa plaćanjem.

Na stranici “naplata” ukoliko do sada niste registrovani potrebno je da unesete vaše podatke i da izaberete način plaćanja i adresu isporuke. Ukoliko ste registrovani korisnik potrebno je samo da se prijavite sa vašom e-mail adresom i lozinkom. Kada unesete potrebne podatke  potrebno je još samo da kliknete “NARUČI”. Sledeća stranica vam potvrđuje da ste naručivanje uspešno izvršili, kao i automatska e-mail potvrda porudžbine.

Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac će izvršiti telefonsku potvrdu vaše porudžbine. U slučaju da ne budemo u mogućnosti da Vam željeni artikal isporučimo, obavestićemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Svakodnevno se trudimo da redovno ažuriramo bazu proizvoda, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će Vas o tome odmah obavestiti i ponuditi vam alternativu.

Opisi proizvoda

Piccolo Mondo d.o.o. nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Piccolo Mondo d.o.o. ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Piccolo Mondo d.o.o. se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Piccolo Mondo d.o.o. ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10.000 je navedena cena 1.000 din, i sl.

Način plaćanja

Isporuka je besplatna sa sve porudžbine od 3.000 dinara i više!

Prilikom online kupovine na stranici “naplata” potrebno je da izaberete način plaćanja. Možete izabrati:
–          Plaćanje pouzećem
–          Plaćanje opštom uplatnicom na šalteru banke

Podaci koji su Vam neophodni za plaćanje  opštom uplatnicom su :

 • Naziv i adresa primaoca
  Piccolo Mondo d.o.o.
  Valjevo
 • Svrha plaćanja
  Promet usluga i dobara
 • Broj računa primaoca
  160-75136-96

Isporuka i preuzimanje

Za porudžbine izvršene u periodu od ponedeljka do četvrtka, prodavac će Vas kontaktirati narednog dana u periodu od 08-16h. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati u ponedeljak.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 RADNIH DANA od dana potvrde porudžbine. U praksi, robu isporučujemo u roku od 48h ukoliko  ste je naručili radnog dana do 14h.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspešne prve dostave pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatra se da ste odustali od porudžbine i da ste Ugovor o kupovini raskinuli.

Reklamacija

Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite proizvod za drugi proizvod ili da Vam novac bude vraćen.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena uz priloženi račun.
U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi proizvod mi ćemo snositi troškove dostave novog artikla.

Obrazac za odustanak od kupovine – preuzmite ga klikom OVDE

Prilikom odustanka od kupovine, kupac snosi troškove povraćaja robe.

O zaštiti privatnosti

Piccolomondo.rs obavezuju se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljeni podaci biće strogo čuvani i koristiće se samo radi poslovanja između korisnika  (kupca) i online prodavnice piccolomondo.rs.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Piccolo Mondo d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju