KAKO ODABRATI KOLICA ZA BEBU

Kako obabrati kolica za bebu - Blog post - Piccolo Mondo Valjevo

Jedna od 3 najbitnije odluke koju treba doneti u poslednjim mesecima trudnoće je kupovina kolica.

Proizvođači nude mnogo različitih opcija, i često je teško napraviti izbor.

Najvažnije je da kolica podržavaju vaš način i stil života i teren na kojem ćete ih najčešće koristiti, da u svakom momentu budu funkcionalna i praktična. 

Kod odabira kolica treba razmisliti o tome gde ćete ih voziti – ako mislite da ih vozite samo po gradu, odnosno asfaltu, dobra su ona lakša, s četiri manja točka, a ako planirate da vozite bebu po neravnim terenima, neophodna su kolica s većim točkovima

Ako živite na spratu, bez lifta, svakako ćete da birate lakša kolica. 

Treba uzeti u obzir I model automobila koji vozite, s obzirom da ukoliko imate cestu potrebu da se vozite autom, morate birati manja kolica.

Najčešći slučaj je da ćete do nekog uzrasta uvek gledati u bebu i ona u vas, a kasnije će beba želeti da posmatra svet oko sebe i stalno će biti okrenuta od vas.

Uzimajuci sve gore pomenuto u obzir, mi ovog puta nudimo I biramo za Vas kolica Only Savona I Only Magic u varijantama 2u1 I 3u1.

Kolica za bebe 3u1 Only Savona- svetlo siva
Only Savona 3u1 kolica za bebe Piccolo Mondo Valjevo

Kao što ste videli, a verovatno već i znali, izbor kolica nisu samo izbor boje i estetike. Bilo kako bilo, kako nijedna kolica nisu savršena, a i mogućnosti su često ograničene, postavite svoje lične ciljeve i prioritete, i uživajte u kupovini svega za vašu bebu..

Ostavite odgovor